Blog om Indretning
 

Blog om indretning

Inspiration - Drømme - Hjem

Hjemme hos Pernille Rahbek

18-07-2016 11:49
 
En altanoase midt på Frederiksberg
Indretning af altan
HER BOR FAMILIEN RAHBEK
Lykken ville ingen ende tage for Pernille Rahbek og hendes to piger.
Efter at have boet 10 år i Københavns centrum gik drømmen om en terrasse endelig i opfyldelse for dem.
Nu er de flyttet ind i den hyggeligste ejendom midt på Frederiksberg. Fra altanen er der udsigt til Frederiksberg rådhus, smukke hustage og store gamle træer.
Jeg hjalp Perille Rahbek med at finde frem til de rigtige stole til deres 9 m2 store altan. Altanen skulle indeholde flere funktioner, så derfor faldt valget på de her smukke Bistro Stole fra Sika Design. Stolene er fra Affaier serien og hedder Sofie.
Som standart findes stolen i 5 farver og den koster Kr. 1.495
Altan lykke
 
Bløde plaider, duften af blomster, stearinlys i tusmørket, et glas vin, og den summende lyd fra gaden, henviser næsten en til Paris.
 
Altan liv
Det er utroligt hvad der kan være på 9m2. Pernille er en dygtig indretter og stylist. Alt dette er noget hun bruger i hendes job.
Her er blevet plads til at sidde og spise, grille, dyrke krydderurter, blomster i potter, borde og stole, en lille siesta under vattæppet, eller en overnatning i det fri, jeg ved at Pernilles to piger kan finde på at overnatte derude, -er det ikke bare sødt :-)
Altan indretning
Dette her billede minder mig om noget virkeligt rart, stemningen er som den skønneste danske sommerdag. Sommerferie, tid til at læse en bog, nyde en kop kaffe imens der slappes helt af.
Foto: Pernille Rahbek
Se Pernilles blog her:
 
Kh. Lone fra Designrum
 

Kategori: Outdoor

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

 
 
 
 
 
DESIGNRUM Indretning  | Tlf.: +45 2088 7721 | lone@designrum.dk